Stajati na SVOJIM nogama

Hej, zamisli, stojiš na SVOJIM nogama! Nitko te ne pridržava, nikoga ne trebaš. Slobodan si kao ptica.
Autor: p. Luka Rađa Photo: steppingintosunshine.blogspot.com subota, 19. srpnja 2014. u 23:06
12.46 sati

Sada sam, kao obično, u 'krpama', odakle idu uobičajene aktivnosti:

1. Gluma da spokojno i duboko hrrr...,

2. Pleees 'zlatnim palcem' po mobu i

3. I tako ispisujem naš 'Glas iz krpa'.

A radi se, radi.. Jutros sam imao dva svoja meštra (p.s. meštri su fizioterapeuti). S jednim vježbam hodanje, a s drugim stajanje. Oba su me "uradila" baš kako valja. Kod ovog drugog sam uspio stajati, na svojim vlastitim nogama, skoro čitavu minutu, a da se nisam za ništa držao ili oslanjao. Ma to je zaista veliki uspjeh. Vi nemate pojma što to znači, nakon više od deset (10) godina, moći stajati na nogama. Ma skroz se produhovljeno osjećaš. Hej, zamisli, stojiš na SVOJIM nogama! Nitko te ne pridržava, nikoga ne trebaš. Slobodan si kao ptica Na zemlju gledaš s visoka! Po njoj više ne puziš. Nekako se trijumfalno osjećaš, pun si sebe (bez grijeha).

13.37 sati

A sada me je već iz 'krpa' izvadila sestrica njegovateljica i za koji minutić će me moj subrat autom prebaciti do središta grada, gdje imam dogovor s prijateljima, ispit ćemo kavu na Cvjetnjaku (Cvjetni trg), uz neizbježnu ćakulu-bakulu!

14.25 sati

A sada je tzv. prva postaja našeg đira Zagrebom - 'Konzum' u Teslinoj ulici i 'slatkač' (p.s. prijatelji me časte sladoledom)

14.48 sati

E, a sada je središnja postaja našeg đira - to je trg Petra Preradovića ili naš Cvjetnjak. Tu je i pravoslavna crkva, a i kava na stolu za kojim sjedimo.

16.11 sati

A ne znam koja već je ovo postaja našg đira. Ali tu smo ispred zdenca života, pored kazališta. I sad ćemo napraviti snimanje tkz. 'knev', za web župu (vidi: www.paterluka.blog.hr)

Od srca, vaš web župnik p. Luka od Raspete Ljubavi
Da biste komentirali, prijavite se.