ZA

Fra Ivo Rastočić donosi misli koje motiviraju na djelovanje - u društvu, zajednici, poslu, obitelji i našoj voljenoj domovini!
Autor: Fra Ivo Rastočić/Laudato/M.S. Photo: Novi list srijeda, 23. svibnja 2018. u 12:30
Nakon dostojanstvenog i ponosnog #HodaZAŽivot valja nam poći i popraviti Domovinu koja se, kako vidimo, ruši od uhljeba, cajkaškog relativizma i lingvističkog terorizma od sluganskih pera. 
Ruši se zato jer domovinu potkradaju, ali joj ne doprinose! 
Ruši se zbog balkanizma i vraćanja u neka prošla poražavajuća vremena!
Ruši se zato što se po medijima napada, etiketira, vrijeđa i omalovažava! 
Nas koji samo #ŽelimoŽivjeti, nas koji smo ZA život, nas koji smo ZA pravedniji izborni sustav, nas koji smo ZA ostanak mladi u domovini, ZA neradnu nedjelju.
Jer puno je nas koji smo ZA hodalo!
Jer puno nas koji smo ZA moli za domovinu! Ponajviše me veseli činjenica da smo mi koji smo ZA predvođeni mladim ljudima.
Mladima koji žele i traže perspektivu u domovini. 
Mladima koji čuvaju vrjednote i koji vole svoju baštinu...
Dragi prijatelji života, obitelji i domovine baš zato ne smijemo posustati ni kada moramo osvojiti vrh koji nam se čini previsokim, moramo upaliti svjetlo života koje nam se čini daleko i kada se oko nas okupljaju rušitelji obitelji.
Bez kompromisa sada moramo podignuti svoj glas, uzeti odluku u svoje ruke. Ne smijemo posustati, ne smijemo se kolebati. Jer ovi mladi ljudi to od nas očekuju. Budimo im jedro koje ih vodi prema luci perspektive i nade.
U Domovini je potrebno utišati ovu nesnosnu buku u kojoj ne možemo čuti niti vlastiti glas. 
Zato hodajmo, gradimo i na širine krenimo, a za rušitelje molimo i volimo ih bez obzira što nas oni mrze. Jer mi smo ZA život!!!
Nadiđimo ih dostojanstvom i ponosom!

Da biste komentirali, prijavite se.