Ivan Pavao II. - Božji glasnik

Ivan Pavao II. je osoba koja je dirnula i promijenila puno života upravo zahvaljujući jednostavnosti i ljubavi s kojom se obraćala svima.
Autor: Danijela Širola Dujić Photo: www.npr.org utorak, 29. travnja 2014. u 12:46

Njegov životni put motivacija je za svakog pojedinca koji želi vjerovati i živjeti na način da je u životu jedino bitna vjera u Boga, zahvalnost i dobrota.

On je bio i bit će inspiracija generacijama ljudi koji su u potrazi za svrhom svog života, koji su u jednom trenutku svog života posustali i ne znaju kako dalje.

Jednostavnost i dobrota toga čovjeka zaslužuje da ga se proglasi blaženim, jer je on u svom životu na zemlji upravo to i bio.

Božji glasnik koji nam je obogatio živote i pokazao svojim primjerom da neprijatelju uvijek treba oprostiti i koji je pokazao da se dobro dobrim vraća, uvijek, bez iznimke.

Svi mi možemo biti sretni što smo svjedočili životu velikog čovjeka u vremenu u kojem živimo i čija bezgranična dobrota je dotakla sve nas. Njegove su riječi, za one koji su ga slušali i razumjeli što govori, bile okrepa za dušu i otvorena vrata za bolje sutra.

Biti na događaju kanonizacije Ivana Pavla II. velika je čast koju bih voljela podijeliti sa svojim sinom.

To su uspomene koje traju vječno i obasjavaju naša srca u svakom trenutku našeg života.

Da biste komentirali, prijavite se.