Svjedočanstva

Svjedočanstvo majke djeteta oboljelog od maligne bolesti

Razumjela sam roditeljski strah i brigu, ljutnju i gorčinu ponekad, razumjela sam i bol nakon rastanka, neizrecivu bol. Nikada nisam upoznala radost onih roditelja čija su djeca izliječena. Ipak, osjećala sam zahvalnost sa sve dobre, za sve darovane dane i vjeru, neopisivo veliku vjeru da je sve dobro, da se volimo i da ćemo se jednom ponovo sresti.
15. veljače 2018.

Redovnik, čovjek Božje sutrašnjice, već danas

Stojim pred ogledalom. Gledam čovjeka nasuprot sebe. Oči mi otkrivaju da mi je taj čovjek poznat, ali da ga ipak ne poznajem. Pokušavam zaviriti u njegovu nutrinu. Vidim da mi nešto skriva, ali da je voljan otkriti mi svoju tajnu. I napokon, poznati neznanac reče razgovijetno i odlučno: To sam ja!
02. veljače 2017.

Svjedočanstvo: Što je film o sv. Ignaciju Lojolskom na LTV-u učinio u jednoj obitelji?

U našu redakciju pristigao je tekst obitelji naslovljen 'Malo svjedočanstvo', potaknut emitiranjem filma 'Dugo putovanje – Ignacije Lojolski' na LTV-u...
08. veljače 2018.

Darujući, obilato darivani

Svjedočanstvo obitelji Mlinarić koja je, darujući dio od sebe Bogu, malo po malo, otkrila kako On vraća strostruko uvijek obilatije, bez granica, milost na milost. Sve je započelo odvajanjem desetine za Crkvu i siromašne.
30. prosinca 2017.

Kad se Božji planovi usprotive našim planovima

Oko 11 sati, zvoni mi telefon u uredu. Zove me svekrva i kaže kako mi sinu nije dobro, neka hitno dođemo po njega, ali ništa više nije htjela reći.
24. prosinca 2017.

"Božiću se stoga (ne) veselimo svi"

Događa nam se, nažalost, da s oltara hvalimo zlotvore i lopove koji milodarima u crkvenu škrabicu anesteziraju vlastitu savjest.
20. prosinca 2017.

Hrvat među kartuzijancima - najstrožij redu Katoličke Crkve

Svećenik Varaždinske biskupije vlč. Tin Šipoš, 2007. godine pristupio je kartuzijanskom redu, kojeg je osnovao današnji svetac, sv. Bruno.
06. listopada 2017.

Časna sestra koja je poznavala sv. Faustinu: Milosrđe će pobijediti svijet

Sestra Józefa Schindler, dobro sjeća sestre Faustine Kowalske, apostolice Božjega milosrđa. U razgovoru za portal Opiekun, a koji je prenio portal Milosrdni Isus, govori o posebnim trenucima susreta sa s. Faustinom u Łagiewnikima, nedaleko Krakova i o njihovim razgovorima o Božjemu milosrđu.
05. listopada 2017.
Prikazujem rezultate 1-10 (od 325)
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  >  >|