Svjedočanstva

[VIDEO] Svjedočanstvo: Ivica Kostelić - Vjera i sport

Ivica Kostelić bio je prvi gost korizmenih tribina u dominikanskom samostana bl. Augustina Kažotića na zagrebačkoj Peščenici.
10. ožujka 2019.

"Voliš li me?"

"Voliš li me zaista?" Nisam mogao odgovoriti. Kako bih? Bilo mi je neugodno. Nisam imao opravdanje. Što sam mogao reći na sve ovo?
03. ožujka 2019.

Kava sa zida

Kava nije neophodna našem društvu, niti životu. Trebamo biti svjesni da kada uživamo u nekom blagoslovu, nekima ono nije dostupno.
15. veljače 2019.

Ima doktorat, uspješan posao i četiri sina: Novac dođe i ode, ali obitelj uvijek ostaje!

Nije jednostavno dati otkaz i izgubiti sigurnu plaću. Svaki početak je težak. Treba dosta vremena da se stvari pokrenu i da možete reći da ste uspjeli, ali zadovoljstvo koje vam taj uspjeh pruži je neopisivo, kaže Kristina Šitum, majka četvorice sinova.
12. siječnja 2019.

Jasmin Stavros: Jedina televizija koju gledam je Laudato

'Bilo je novca, putovanja, ludovanja. Shvatio sam da je to isprazno i zavapio sam ispred crkve. Želio sam promjenu, život u vjeri. Htio sam i takvu suprugu, obitelj. Kad sam sreo Žarku, rekao sam: Ostvarila mi se želja, dobio sam anđela.'
01. siječnja 2019.

Ksenija Abramović: San o Laudato televiziji postao je stvarnost

Ksenija Abramović, direktorica Laudato televizije, mladima poručuje: Sanjajte svoje snove, izađite hrabro u avanturu s Gospodinom, jer Bog nas ljubi, Bog vidi, Bog zna i proviđa!
06. siječnja 2019.

Majka Dalia: Inicijativa '40 dana za život' mi je pomogla kada mi je bilo najteže

Dalia, majka malene Nike, svjedoči kako joj je inicijativa '40 dana za život' pomogla u trenutu kada je ju okolina prisiljavala na pobačaj, a podršku u tim životnim trenucima nije imala ni od koga.
29. rujna 2018.

Robert Knjaz: Za funkcioniranje u obitelji bitno je imati vremena jedni za druge

„Za funkcioniranje u obitelji, osim naravno ljubavi koja je neophodna, u današnje vrijeme jako je bitno da imamo vremena jedni za druge.“
24. kolovoza 2018.

Iračkom svećeniku krunica pomogla da preživi otmicu ISIL-a

Katolički svećenik, otac Douglas Al-Bazi iz prve je ruke svjedočio strahotama koje su učinili pripadnici Islamske države u Iraku. Tijekom devet dana bio je zatočenik islamskih terorista a sada vapi svijetu da ne zaboravi kršćanske manjine Bliskog Istoka.
12. kolovoza 2018.
Prikazujem rezultate 1-10 (od 333)
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  >  >|