"Ja sam majka, prvenstveno vjernica kojoj je na prvom mjestu Bog"

Imam šestoro djece i sedmo na putu. Znači da sam zaslužila da budem ponos našoj državi Hrvatskoj. Također, muž mi je bio u specijalnoj postrojbi i svoje najljepše godine proveo je u borbi za hrvatsku katoličku zemlju – od prvog do zadnjeg trenutka.
utorak, 15. siječnja 2013. u 00:00

Imam šestoro djece i sedmo na putu. Znači da sam zaslužila da budem ponos našoj državi Hrvatskoj. Također, muž mi je bio u specijalnoj postrojbi i svoje najljepše godine proveo je u borbi za hrvatsku katoličku zemlju – od prvog do zadnjeg trenutka. Država je takva, kakva je i o njoj ne želim razbijati glavu. Vlast ni za što nije briga, a ponajmanje za nas obitelji koje rađamo svoju djecu i učimo ih kršćanskim vrijednostima.

Ničega se ne bojim, niti mi itko može nešto nametnuti ili mi prijetiti jer nikom ništa nisam napravila, nego, dapače, rađam Hrvate. Ta djeca su moja i nitko mi ne može nametati kako ih treba odgajati. Ja kao majka imam pravo stati uz svoju djecu, jer oni su moji i od Boga odabrani.

Zato se protivim zdravstvenom odgoju, odnosno pojedinim njegovim dijelovima. Samo ja imam pravo odlučivati što je za moju djecu dobro i nitko me u tome neće spriječiti. Ne bojim se nikoga, niti se sramim ikoga, ali i dalje ću biti uporna jer imam Boga koji me čuva.

Hrvojka Neno Bralić

Da biste komentirali, prijavite se.