Iskustvo vjere prilikom susreta s protivnikom rada dr. Judith Reisman

Nakon što smo pismo Mile Mamića objavili na našem portalu, podijelio je s nama susret sa studentom autostoperom, Sorosovim stipendistom, od Dicma do Zadra koji se protivi radu dr. Judith Reisman.
utorak, 05. veljače 2013. u 00:00

Nedavno je profesor hrvatskog jezika sa Sveučilišta u Zadru Mile Mamić uputio pismo premijeru Zoranu Milanoviću zbog uvođenja zdravstvenog odgoja na neprimjeren i sadržajno neprihvatljiv način te ga u pismu poziva da se ta odluka još jednom preispita. Također, prisustvovao je predavanju dr. Judith Reisman u subotu u Zadru.

Nakon što smo pismo Mile Mamića objavili na našem portalu, podijelio je s nama susret sa studentom autostoperom, Sorosovim stipendistom, od Dicma do Zadra.

Donosimo u cijelosti njegovo vjersko iskustvo toga susreta:

„Jučer sam putovao iz Splita u Zadar. Uzeo sam jednoga stopera od  Dicma do Zadra. Neobično zanimljiv i vrlo čudan tip. Hrvat, Sorosov  stipendist, studira političke znanosti na "najliberalnijem" sveučilištu u Budimpešti. I hvali mi se da je tamo postao - komunist! Zar je za to trebao ići u Mađarsku!? Došao je do zaključka da je svaki rad, posao jednako vrijedan i da bi svi radnici trebali imati jednaku plaću. On misli da ima o svemu vlastito mišljenje i da nije indoktriniran. Ne može smisliti dr. Reisman. Ne trpi kršćane zbog njihove majorizacije. A znao je da sam ja kršćanin. Rekao sam mu i to da su mi komunisti digli oca u rat i kasnije ga ubili na Križnom putu. U srcu mi je kuhalo. Gušio sam u sebi pobunu. Tihom molitvom pobijedio sam sebe. U meni je pobijedio Krist.
Poželio sam mu sretan put i unutarnju slobodu da može otvorena srca i duha čitati knjigu s kojom se unaprijed i ne slaže.“

Izvor: Mile Mamić

Da biste komentirali, prijavite se.