Brzi nabujak od jaja

Jednostavno, ukusno i lako za pripremu.
Autor: weekendchefica.blogspot.hr/Laudato/I.D. Photo: weekendchefica.blogspot.hr petak, 26. kolovoza 2016. u 10:20

Sastojci:

- 6 jaja
- 300 g šampinjona
- 1 režanj češnjaka
- par žlica mlijeka
- peršin
- maslac (za namazati kalup)


Priprema:
 
1. Na malo maslinovog uljapopržiti češnjak (ne ga usitnjavati, nego ga pržiti cijelog).
2. Dodati narezane šampinjone i pržiti dok ne dobiju zlatnu boju. Staviti sa strane da se malo ohlade.
3. Razmutiti jaja i dodati malo mlijeka, dodati šampinjone, sitno kosani peršin, sol i papar.
4. Sve zajedno uliti u namašteni lim.
5. Peći u pećnici na 200 stupnjeva C, 20 min.

 
Dobar tek!



 

Da biste komentirali, prijavite se.