Pizza sa špinatom i gorgonzolom

Ukusno i brzo za pripremu! Dobar tek!
Autor: centarzdravlja.hr Photo: centarzdravlja.hr petak, 10. studenog 2017. u 08:37

 Sastojci:
 1 žličica repičinog ulja
 4 šampinjona
 2 tanko narezana češnja češnjaka
 160 g špinata
 1 tanko narezani luk
 40 g gorgonzole
 4 grubo nasjeckane polovice oraha
 Tijesto:
 125 g brašna od cjelovitog zrna
 ½ žličice praška za pecivo
 3 žlice jogurta
 3 žlice vode
 
  Priprema:
 1. Zagrijte pećnicu na 200 C. Lim obložite papirom za pečenje.

 2. Na ulju pirjajte gljive i češnjak sve dok gljive ne omekšaju. Dodajte špinat i luk i promiješajte.
     Ugasite vatru.
 
 3. Pomiješajte sve sastojke za tijesto i ostavite da malo odstoji. Zatim ga razvaljajte i pospite
     mješavinom špinata i gljiva. Na to posložite komadiće sira i oraha.
 
 4. Pizzu pecite oko 15 minuta ili dok tijesto ne poprimi zlatno žutu boju.

 

Da biste komentirali, prijavite se.