Pohana punjena crvena paprika

Mogu se poslužiti tople ili hladne! Isprobajte naš današnji prijedlog!
Autor: ninakuhinja.com/M.I. Photo: ninakuhinja.com četvrtak, 03. rujna 2015. u 18:04

Sastojci:

2-3 kom crvenih paprika (po osobi)
sir gauda (ili neki slični po izboru)
krušne mrvice
brašno
jaje
ulje za prženje
 

Priprema:
 
1. Paprike oprati, posušiti i posložiti u lim za pečenje i peći na 200°C dok nisu mekane, po potrebi
okrenuti više puta.
 
2. Oguliti ih i očistiti od sjemenki.
 
3. Svaku papriku napuniti ploškom sira.
 
4. Uvaljati u brašno, razmućeno jaje i krušne mrvice.
 
5. Pržiti u ulju dok ne porumene.
 
Dobar tek!
 

Da biste komentirali, prijavite se.