Popečci od krumpira

Brzo i jednostavno! Dobar tek!
Autor: Gastro.hr Photo: Gastro.hr četvrtak, 30. listopada 2014. u 18:53
Sastojci: (za 4 osobe)
4 veća krumpira
1 crveni luk
40 g glatkog brašna
2 jaja  
1.5 dl suncokretovog ulja
sol
papar

Priprema:
1. Isperite naribani krumpir, dok voda ne bude čista. Ocijedite i dobro osušite pritiščući papirnatim ručnicima ili krpom.

2. Osušeni krumpir stavite u zdjelu pa umiješajte luk, brašno i razmućeno jaje.
 
3. U tavi zagrijte ulje. U vruće ulje stavljajte količinu smjese koja vam stane u žlicu, a zatim je spljoštite.
 
4. Pecite sa svake strane 5 minuta, na srednje do jakoj vatri ili dok poprimi lijepu smeđu boju.

5. Pečene popečke odložite na papirnati ručnik, da upije višak ulja, te odmah servirajte.

Dobar tek!
Da biste komentirali, prijavite se.