Povrtni složenac s tunom

Lagani ljetni ručak! Dobar tek!
Autor: coolinarika.com/Laudato/M.I. Photo: coolinarika.com četvrtak, 16. srpnja 2015. u 19:55

Sastojci:
 
1 tikvica
2 poriluka
1/2 crvene paprike
4 mlada luka
1 šalica cherry rajčica
1 šalica kuhanog špinata
2 male konzerve tune
2 krumpira
malo gaude
 
 
Priprema:
 
1. Krumpir izrezati na ploške i skuhati ga do pola.
 
2. Povrće isjeckati na sitne komade i popržiti na maslinovom ulju. Na kraju dodati špinat i tunu. Začinite po ukusu.
 
3. Kuhani krumpir začinimo vegetom i maslinovim uljem te ga stavimo na dno vatrostalne posude. Na krumpir stavimo mješavinu povrća i tune i naribamo gaudu.
   
4. Zapeći u pećnici na 200 C, 20 minuta.
 
 Dobar tek!
 
 

Da biste komentirali, prijavite se.