Špageti s bosiljkom i lososom

Tjestenina s lososom lagana je i zanimljiva kombinacija!
Autor: Gastro.hr Photo: Gastro.hr petak, 24. listopada 2014. u 08:53
Sastojci:
250 g špageta
1 režanj češnjaka
2 žlice maslinovog ulja
sol
papar
100 g lososa
2 žlice listića bosiljka
3 žlice kapara
1 limun
2 žlice limunovog soka
2 šalice mladog špinata

Priprema:
1. Kuhajte tjesteninu 8 do 10 minuta. Ocijedite tjesteninu i stavite u veliku zdjelu. Dodajte češnjak, maslinovo ulje, sol i papar. Promiješajte.

2. U međuvremenu zagrijte maslinovo ulje. Lososu dodajte sol i papar. Pecite ribu oko 2 minute sa svake strane.
 
3. Dodajte bosiljak, kapare, limun, limunov sok i promiješajte sa tjesteninom.

4. Špinat stavite u tanjur i dodajte ¼ špageta. Na vrh tjestenine stavite komad lososa.
     
Dobar tek!
 
Da biste komentirali, prijavite se.