Zapečena tjestenina

Donosimo vam recept za ukusnu tjesteninu sa špinatom! Isprobajte!
Autor: CentarZdravlja.net/Laudato/M.B. Photo: cookingtips.co četvrtak, 16. travnja 2015. u 17:48

Vrijeme pripreme: 35 min

Sastojci:
300g tjestenine
300g špinata
1 nasjeckana glavica luka
sol
papar
1 šalica nasjeckane rajčice
 
Priprema:

Zagrijte pećnicu na 180°C.

  1. Skuhajte tjesteninu. Ocijedite i stavite sa strane.
  2. U međuvremenu zagrijte ulje u tavi, dodajte luk i špinat. Pirjajte oko 10 minuta. Pomiješajte tjesteninu i špinat i dodajte rajčice.
  3. Posolite i popaprite po želji i dobro promiješajte.
  4. Namastite vatrostalnu posudu, u nju stavite tjesteninu i pecite u pećnici oko 10 minuta.
     
Dobar tek!
 
Da biste komentirali, prijavite se.