Zapečena tjestenina sa šampinjonima i jajima

Jednostavno, ukusno i lako za pripremu
Autor: CentarZdravlja.net Photo: wall.hr petak, 22. rujna 2017. u 09:44

Sastojci:
300 g tjestenine
3 nasjeckana kuhana jaja
300 g nasjeckanih šampinjona
1 nasjeckana glavica luka
3 žlice svježeg kravljeg sira
500 ml kiselog vrhnja
sol
papar

Priprema:
1. Zagrijte pećnicu na 180 C.

2. Tjesteninu kuhajte 3 minute kraće nego što piše u uputama na pakiranu. U međuvremenu zagrijte ulje u tavi i pirjajte luk oko 3 minute. Dodajte šampinjone, poklopite i ostavite da se kuhaju oko  10 minuta. Dodajte sol i papar. Na kraju dodajte jaja, lagano promiješajte i maknite s vatre.

3. Promiješajte sve sastojke i stavite ih u nauljenu vatrostalnu posudu. Izmiješajte vrhnje i sir. Prelijte preko tjestenine i pecite oko 10 minuta.

Dobar tek!

Da biste komentirali, prijavite se.