Croatian English German Italian

Ana - Marija Šarić

Ana-Marija Šarić nastupila je u listopadu na festivalu duhovne glazbe "Marija fest" u Molvama, gdje je uz pjesmu "Samo Isus može" nastupila i s novom, autorskom pjesmom "Odvjetnica žena". Obje pjesme moguće je besplatno preuzeti sa "Soundcloud" profila autorice do 20. studenog.
Autor: Laudato utorak, 14. listopada 2014. u 12:33
Foto

Ana-Marija Šarić rođena je Kanadi, gdje je živjela do svoje jedanaeste godine. Zajedno sa svojom obitelji u Hrvatsku se vratila 1999. godine, a sada završava studij ekonomije na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa. Njen duhovni put povezan je uz različite zajednice, koje je tijekom svog duhovnog rasta uvijek voljela upoznavati. Tako je Ana-Marija nekoliko godina bila povezana s Kućom susreta Tabor, išla je na predavanja hagioterapije kod profesora Ivančića, povezana je i s Framom, a u Palmotićevu, kod zagrebačkih isusovaca došla je prije četiri godine, ostala na studentskom vjeronauku i uključila se u razne aktivnosti Studentskoga katoličkog centra (SKAC). Tamo i dalje razvija svoje talente, posebno na glazbenom području.

Na svojem Soundcloud računu autorica je uz već aktiviranu mogućnost preuzimanja pjesme "Samo Isus može" aktivirala i besplatno preuzimanje pjesme "Odvjetnica žena" s ovogodišnjeg Marija festa. Pjesma će biti dostupna besplatno do 20. studenog ili do stotog preuzimanja. Pjesme možete preuzeti ovdje

Izdvojeno
Izvođači