Croatian English German Italian

VS Matheus

Vokalni sastav „Matheus“ okuplja mlade iz župe okuplja mlade iz Bizovca i iz nekoliko osječkih župa gdje aktivno sudjeluju u životu svojih župnih zajednica.
utorak, 13. ožujka 2012. u 19:05
Foto Video
Audio

Vokalni sastav „Matheus“ okuplja mlade iz župe sv. Mateja iz Bizovca i iz nekoliko osječkih župa gdjeaktivno sudjeluju u životu svojih župnih zajednica.

„Matheusi“ sudjeluju na mnogim prigodnim događanjima, primjerice na duhovnim obnovama u Zagrebu, Njemačkoj i Crnoj Gori. Posebno se ističu njegovanjem pobožnosti prema Božanskome Milosrđu, te redovito svake posljednje subote u mjesecu, animiraju pjevanjem duhovni susret Pokreta Božanskoga Milosrđa.

S nastupima na festivalima duhovne glazbe započeli su nakon nastajanja autorskih skladbi solistice Adrijane Baković i voditeljice prof. Sandre Lovrinčević. Sudjelovali su na Hosanafestu, Tonkafestu, Marija festu, Bonofestu i Uskrs festu. Za svoj rad primili su i nekoliko nagrada: prvo mjesto na Hosanafestu 2008. i Tonkafestu 2009. te prvo mjesto na Uskrsfestu 2010. s pjesmom „Utočište vječno“. Na HosanaFestu 2012. osvojili su glavnu nagradu koju dodjeljuju izvođači.

U travnju 2013. objavili su album prvijenac "Utočište vječno" u nakladi Laudata. 

e-mail: sunce.zrinka@gmail.com

Facebook: VS Matheus
 

Izdvojeno
Izvođači