Croatian English German Italian

Sve boje ljubavi

Sastav "Sve boje ljubavi" redovito sudjeluje na festivalima duhovne glazbe kao i na raznim prigodnim događanjima.
srijeda, 21. ožujka 2012. u 16:21
Foto
Audio

Sastav "Sve boje ljubavi" redovito sudjeluje na festivalima duhovne glazbe, kao i na raznim prigodnim događanjima u zagrebačkoj župi sv. Ivana Bosca, osnovan je 1995. u župi Marije Pomoćnice u Zagrebu gdje je djelovao 11 godina.

Prvi put su nastupili 1996. godine na Festivalu duhovne glazbe u Vinkovcima "Dođi i vidi", a od tada redovito nastupaju na raznim festivalima i to: Festivalu duhovnog songa u Vinkovcima, Krapinafestu, Hodočašću u došašću (Pakrac), Don Bosco festu (Zagreb), Uskrsfestu, Papafestu (Solin), Rače festu (Slovenija), Špancirfestu (Varaždin), Tonka festu (Ogulin), Dominus festu (Osijek).

Ipak najdraže im je kad glazbom poprate duhovno okupljanje mladih i svojim autorskim pjesmama veselih ritmova rasplešu i raspjevaju sve prisutne primjerice kao što je to bilo na Susretu katoličke mladeži u Puli i dočeku pape Benedikta XVI. u Zagrebu.

Izvode duhovne šansone koje nastoje izvoditi u „živahnijem“ stilu koristeći električne gitare, bas gitaru, bubnjeve, mikrofone i razglas.
    
Članovi sastava su: Davor Kopčić (bubanj), Marko Šunjić (gitara), Miroslav Pavletić (bas), Neven Milinović (el.gitara), Vlatka Lebinac Milinović (lead vokal), Katarina Grubić (back vokal).

Na Uskrs 2002. okrunili su sedam godina svog postojanja izdavanjem nosača zvuka „Baš je dobro“ ("Sve boje ljubavi" i Cro sacro) s 11 autorskih skladbi.

Želja članova sastava je da se jednoga dana njihova djeca uključe u prekrasan svijet duhovne glazbe, kako bi oni kao ponosni roditelji bodrili "malene boje ljubavi".

e-mail: vlatka@royal-sweethearts.com

Facebook: Sve boje ljubavi

Diskografija:

 

CD.jpg
             CD Baš je dobro
Izdvojeno
Izvođači