Croatian English German Italian

"The Depth Of Your Love"

Predstavljamo album američkog sastava "Sixteen Cities" objavljen ovoga siječnja pod naslovom "The Depth Of Your Love". U nastavku možete saznati više o sastavu i poslušati naslovnu pjesmu albuma.
Autor: AD/Laudato Photo: vimeo.com četvrtak, 22. siječnja 2015. u 12:30
Foto

Na početku karijere sastava "Sixteen Cities" stajala je želja za slavljenjem Boga (eng. worship) u zajedništvu s prijateljima. Tijekom molitvenih okupljanja čitala se Biblija i meditiralo se nad tekstom Svetoga pisma, a pjesme su prirodno proizlazile kao molitva.

Autori pjesme "The Depth Of Your Love" Josiah Warneking i Rick Brown ističu da je ona nastala kao njihov molitveni odgovor na svetopisamsku inspiraciju. Pozadina pjesme je treće poglavlje Poslanice Efežanima (Ef 3, 14 - 19) koje je inspiriralo autore pjesme da pokušaju iznova opisati Božju ljubav, koju su kroz tekst Poslanice doživjeli kao vječnu i savršenu ljubav koja nikad neće iznevjeriti čovjeka. Sjetili su se i dobre usporedbe: ljubav Božja je poput oceana, vidiš mu početak, ali ne možeš vidjeti kraj.

Album "The Depth Of Your Love" kompilacija je koja  sadrži 11 pjesama. Neke od njih, kao što su Jesus Paid It All, Oceans (Where Feet May Fail) i This Is Amazing Grace pripadaju klasicima worship glazbe, a na albumu se nalaze i nove pjesme poput Greater Is He ili Once For All. Uz pjesme, glazbenici su snimili i kratka objašnjenja pjesama dostupna na njihooj službenoj stranici.

"The Depth Of Your Love" je prvi album izdan u samostalnoj produkciji sastava u više od šest godina. Pjesme su snimane u prostorima Baptističke crkve u Dallasu. Na službenoj stranici benda dostupni su akordi i riječi pjesama.


(Izvor: www.newreleasetuesday.com)

Izdvojeno
Izvođači