Croatian English German Italian

Crowder: glazbenik jedinstvenog stila

Seadamnaest novih pjesama objedinjenih na prvome studijskom albumu "Neon Steeple" glazbenika poznatog pod imenom Crowder zauzelo je ovoga tjedna prvo mjesto na top ljestivci. Ovdje poslušajte prvi hit s novoga albuma, pjesmu "I Am".
Autor: Ana Dagelić/Laudato Photo: blog.worshiptogether.com srijeda, 25. lipnja 2014. u 15:29
Foto

Album "Neon Steeple" izdan je 27. svibnja ove godine i dobio je iznimno dobre kritike slušatelja i glazbenika koji prate kršćansku glazbenu produkciju. U prvome tjednu album je prodan u 22 000 primjeraka, a time je zauzeo deveto mjesto na Billboardovoj ljestvici albuma, a prvo mjesto na ljestvici kršćanskih albuma. 

Stil američkoga glazbenika Davida Wallace Crowdera pripada kršćanskoj "alternativi", modernom worshipu s izraženim elementima folka i bluegrassa, i kao takav predstavlja posebnu zanimljivost na kršćanskoj glazbenoj sceni. Kritičari ističu da se na ovome albumu savršeno spajaju elementi folka s elektronskom glazbom, a najviše pohvala kritičara Crowder je dobio na račun svoga originalnoga glazbenog izričaja u kojemu se ne ustručava eksperimentirati sa žanrovima. Tekstovi Crowderovih pjesama upućuju na razmišljanje o Božjoj ljubavi i važnosti čovjekovog predanja Bogu. Jedna od takvih pjesama, koja je ujedno postala i prvi hit s novog albuma, nosi naziv "I Am", a možete ju poslušati u nastavku. 

 

Izdvojeno
Izvođači