Croatian English German Italian

Francesca Battistelli: "He Knows My Name"

"Na scenu kršćanske glazbe zaista sam htjela donijeti nešto novo, ostajući uvijek vjerna svojim korijenima, ali u suvremenom ruhu." Na taj način Francesca se nada približiti kršćansku poruku što šire. Svjedoči da joj znaju pristupati slušatelji, koji su se inspirirani njenim pjesmama približili vjeri.
Autor: Laudato/AD Photo: www.wordlabelgroup.com petak, 09. siječnja 2015. u 11:00
Foto

Francesca Battisteli mlada je američka pjevačica kršćanske glazbe, a nadahnuta duhovnom tematikom djeluje na duhovnoj glazbenoj sceni od 2004. godine, kada je objavila svoj prvi samostalni album "Just a Breath". Do danas je obavila četiri albuma, a pjesma koja je ovoga tjedna na prvome mjestu top ljestvice najslušanijih kršćanskih pjesama, pod naslovom "He Knows My Name" nalazi se na albumu "If We're Honest".

Glazbeni stil ove mlade pjevačice kreće se u kombinaciji nekoliko žanrova: jazza, gospela, R&b-a i rocka. Kombinacijom različitih žanrova Francesca Battisteli ostvaruje vlastite glazbene prioritete, ali i djeluje u sklopu svoga glazbenoga programa, za kojega sama kaže: "Na scenu kršćanske glazbe zaista sam htjela donijeti nešto novo, ostajući uvijek vjerna svojim korijenima, ali u suvremenom ruhu." Na taj način Francesca se nada približiti kršćansku poruku što šire. Svjedoči da joj znaju pristupati slušatelji, koji su se inspirirani njenim pjesmama približili vjeri.  

Rad mlade glazbenice nagrađen je brojnim priznanjima, bila je nominirana za nagradu Grammy, a nagradu Dove osvojila je čak šest puta.

Poslušajte pjesmu "He Knows My Name".

 

 
 
Izdvojeno
Izvođači