Croatian English German Italian

Najslušanija pjesma ovoga tjedna: Love Ran Red

Dvadeset novih pjesama objedinjeno je na novome albumu jednog od vodećih autora suvremene kršćanske popularne glazbe Chrisa Tomlina pod naslovom "Love Ran Red". To je ujedno i naslov pjesme koja ovoga tjedna zauzima mjesto najslušanije kršćanske pjesme na Billboardu.
Autor: Laudato/A.D. Photo: itunesvn.com subota, 26. rujna 2015. u 16:29
Foto
Kršćanski glazbenik kojemu je najvažniji cilj kroz svoje pjesme slaviti Gospodina trebao bi se čuvati statusa "zvijezde" te svojom interpretacijom u poniznosti uvijek ukazivati na Boga. Na taj način slušatelji i sudonici koncerata na kojima se izvode kršćanske pjesme dobivaju priliku zaista se približiti Bogu, pjesmom mu zahvaliti i pjesmom moliti, oslobođeni od onih nevažnih stvari koje "zvijezde" ponekad donose sa sobom.
 
Chris Tomlin tijekom glazbene karijere prodao je više od 30 milijuna primjeraka albuma i uspješnica. Neke od njegovih pjesama postale su općepoznate, kao što je to slučaj s pjesmom "How Great Is Our God" koja se i kod nas često može čuti u stihovima "Ime najveće, vrijedno slavljanja, svim srcem pjevam Bog je velik..."
 
Kritičari novome Tomlinovom albumu pridaju epitet "dramatičnosti", za razliku od prehodnih uradaka. Vodeće singlove slušatelji će prepoznati pod naslovima "Jesus Loves Me" i "Waterfall". Tekstovi pjesama su snažni, a Tomlinovi vjerni slušatelji tvrde da je u novi album uložio najviše osobnih elemenata i hrabrosti.
 
U nastavku poslušajte naslovnu pjesmu novoga albuma Chrisa Tomlina.
 (Izvor informacija: www.newreleasetuesday.com)

Izdvojeno
Izvođači