Croatian English German Italian

Newsboys: "We Believe"

Na ovotjednoj top ljestvici najpopularnijih kršćanskih pjesama prvo mjesto zauzela je pjesma "We Believe" mlade australske kršćanske skupine "Newsboys".
Autor: Ana Dagelić/Laudato Photo: breakingnewsportal.net petak, 23. svibnja 2014. u 14:34
Foto

Četvorica glazbenika već dugo slove kao jedan od najpopularnijih kršćanskih bendova koje je teško nadmašiti. Posebno su prepoznatljivi po svojim nastupima uživo. Album "Restart" s kojeg dolazi pjesma "We Believe" objavljen objavljen je 10. rujna 2013. godine, a s prvim ulaskom na top ljestvicu odmah je osvojio prvo mjesto. 

Ovotjedni broj jedan Billboardove liste samo je jedan u nizu velikih uspjeha Newsboysa. Započeli su svoj glazbeni put 1985. godine u Australiji entuzijazmom četvorice mladića, a nakon dvije godine već su se probili u SAD. Na kršćanskoj glazbenoj sceni primijećeni su 1992. četvrtim po redu albumom «Not Ashamed», a prvi pravi uspjeh postigli su petim albumom iz 1994. godine pod nazivom «Going Public», koji je osvojio nagradu za najbolji rock album godine. Pjesma «Shine» s tog albuma zabilježena je među prvih deset najboljih pjesama suvremene kršćanske glazbe. Do danas su osvajali prva mjesta na ljestvicama s 30 svojih pjesama, četiri puta su nominirani za nagradu Grammy, a prodali su više od 8 milijuna albuma. 

Pjesmu "We Believe" poslušajte u nastavku! 

 

Izdvojeno
Izvođači