Croatian English German Italian

Novi album Chrisa Tomlina

Dvadeset novih pjesama objedinjeno je na novome albumu jednog od vodećih autora suvremene kršćanske popularne glazbe Chrisa Tomlina pod naslovom "Love Ran Red". To je ujedno i naslov pjesme koju Vam danas preporučamo na kraju ovoga članka.
Autor: AD/Laudato Photo: itunesvn.com četvrtak, 20. studenog 2014. u 13:12
Foto

Kršćanski glazbenik kojemu je najvažniji cilj kroz svoje pjesme slaviti Gospodina trebao bi se čuvati statusa "zvijezde" te svojom interpretacijaom u poniznosti uvijek ukazivati na Boga. Na taj način slušatelji i sudonici koncerata na kojima se izvode kršćanske pjesme dobivaju priliku zaista se približiti Bogu, pjesmom mu zahvaliti i pjesmom moliti, oslobođeni od onih nevažnih stvari koje "zvijezde" ponekad donose sa sobom.

Chris Tomlin tijekom glazbene karijere prodao je više od 30 milijuna primjeraka albuma i uspješnica. Neke od njegovih pjesama postale su općepoznate, kao što je to slučaj s pjesmom "How Great Is Our God" koja se i kod nas često može čuti u stihovima "Ime najveće, vrijedno slavljanja, svim srcem pjevam Bog je velik..."

Tomlin je osvojio brojne nagrade, dvije godine zaredom bio je muški vokal godine, osvojio je Grammy za najbolji album kršćanske glazbe, a svoje talente koristi putem angažmana u raznim karitativnim organizacijama. Na njegovom primjeru vidljivo je da je moguće istovremeno biti svjetski poznat glazbenik, a zadržati skromnost i ostati vjeran svome cilju: naviještanju Radosne vijesti. Tomlinov rad prepoznaju i oni koji ne žive po Evanđelju, pa se slobodno može reći da Chris Tomlin kvalitetom, profesionalnošću i predanim radom vrši pozitivan utjecaj ne samo na vjernike, nego na kulturu općenito. A kulturna scena jedno je od područja potrebnih evangelizacije.

Kritičari novome Tomlinovom albumu pridaju epitet "dramatičnosti", za razliku od prehodnih uradaka. Vodeće singlove slušatelji će prepoznati pod naslovima "Jesus Loves Me" i "Waterfall". Tekstovi pjesama su snažni, a Tomlinovi vjerni slušatelji tvrde da je u novi album uložio najviše osobnih elemenata i hrabrosti.

(Izvor informacija: www.newreleasetuesday.com)

U nastavku poslušajte naslovnu pjesmu novoga albuma Chrisa Tomlina: 

 
Izdvojeno
Izvođači