Croatian English German Italian

Novi album višestruko nagrađivanog Michaela W. Smitha

Ovoga tjedna na prvome mjestu najprodavanijih albuma kršćanske glazbe: "Sovereign" Michaela W. Smitha.
Autor: Ana Dagelić/Laudato Photo: christianrockshop.com subota, 31. svibnja 2014. u 16:48
Foto

Michaela W. Smitha često nazivaju legendom kršćanske popularne glazbe. Iza sebe ima više od 15 milijuna prodanih albuma, 28 hitova koji su osvajali top ljestvice, tri Grammyja i više od 40 Dove nagrada. Njegova diskografija broji više od dvadeset studijskih albuma, među kojima se sredinom svibnja našao i novi, pod nazivom "Sovereign". 

Glazbena kritika dobro je prihvatila novi uradak ovoga vrijednoga glazbenika, u kojemu, kako tvrde, dolazi do izražaja zrelost glazbenika s dugogodišnjim iskustvom, koji se ne ograničava s obzirom na novosti u glazbenom izričaju. Novi album Martina W. Smitha dokazuje da unatoč zrelim godinama nije izgubio žar i želju za pjevanjem i pisanjem pjesama koje će ljude približiti Gospodinu. Prvi studijski worship album od 2008. godine dostupan je i u deluxe izdanju, koje je popraćeno DVD-om Smithovog koncerta, a uključuje i posebne kadrove snimljene u opuštenoj atmosferi. 

Album se sastoji od dvanaest novih pjesama posvećenih Gospodinu, a naslovnu pjesmu s albuma u live izvedbi možete poslušati u nastavku. 

 

Izdvojeno
Izvođači