Croatian English German Italian

The Afters: Every Good Thing

„Htjeli smo napisati pjesmu o onome što volimo u životu.“, rekli su glazbenici iz kršćanskoga pop – rock benda The Afters opisujući kako je nastala pjesma „Every Good Thing“, koju preporučamo za ljetne dane.
Autor: Laudato/A.D. Photo: getbettertoday.com utorak, 28. srpnja 2015. u 16:16
Foto

Pjesma služi kao podsjetnik da treba usporiti i biti zahvalan na onome što Bog radi za nas. Članovi Aftersa svjedoče: „Vjerujem da, iako svi mi znamo za teške trenutke, Bog je na djelu svakoga dana u životima nas ljudi.  Sve što on radi je dobro, a mi trebamo samo otvoriti oči da otkrijemo njegova djela i biti zahvalni.“

Pjesma kao da je napisana za ovo ljetno razdoblje jer nas podsjeća da si čovjek s vremena na vrijeme treba priuštiti predah od svakodnevnih obveza i poslova, kako bi se duh i tijelo oporavili, a čovjek pročistio pogled te ponovno zadobio mogućnost otkrivanja silnih djela Božjih.

Lako je zaboraviti da je život uistinu lijepa stvarnost, unatoč poteškoćama, pa glazbenici iz The Aftersa podsjećaju da je Bog razlog svih dobrih stvari u životu, te da njemu treba biti zahvalan za svaki otkucaj srca i svaki novi dan koji podari.

Pjesma će ovisno o  glazbenom ukusu slušatelja, odgovarati i svojim bržim ritmom koji su The Afters ovoga puta iskoristili kako bi poručili istinu o ljepoti života.

 

Izdvojeno
Izvođači