Kvaka oko smaka

Volio bih doživjeti dan u kojem će svaki čovjek moći časno živjeti i biti prihvaćen od drugih kao ravnopravan. Tome nas poziva adventsko vrijeme. Ne samo za Božić nego svakoga dana...
02. prosinca 2012.

Istina je voda duboka

Dočekali smo ono što je većina Hrvata oduvijek i znala. Generali Ante Gotovina i Mladen Markač nisu sudjelovali u nikakvom zločinačkom pothvatu nego su branili svoju Domovinu.
16. studenog 2012.

Strahovi slobode

Čim čovjek postane svjestan sebe, odmah počne sanjati o slobodi i počne se boriti za nju. U našoj Hrvatskoj je dosegnut visok stupanj slobode.
14. studenog 2012.

Don Ivo - ribar ljudi

Don Ivo Balukčić je bio svećenik koji je znao okupljati ljude oko sebe. Umješno i uspješno poput ribara lovio je ljude u svoju mrežu dobrote i usmjeravao ih na put uvećavanja dobra.
03. studenog 2012.

Godina vjere

Već je započela i mnogi su progovorili ili propisali o njoj. Mnogi prigovaraju Crkvi kako je zastarjela i kako bi se trebala otvoriti medijima.
22. listopada 2012.

Božje pismo

Sve kreće od osnova odgoja, a onda roditelji ili drugi odgajatelji ispravljaju pogreške i trude se odgojiti dobrog i poštenog sina ili kćer.
14. listopada 2012.

Sobar izdajica?

I dok „katolik obični“ čeka tjedan u kojemu neće naići na neku napuhanu aferu protiv svoje Crkve pojavila se jedna iz srca ili iz centra.
07. listopada 2012.

Meni je najteže

Ljudi kao da zaboravljaju kolika je ljepota u penjanju na planinu, a kad dođeš gore sve se za čas vidi i spozna.
24. rujna 2012.

Obraćenje dolazi

Crkva je već dva tisućljeća uz narod, a na žalost mnogih, Crkva ima neke zakone i pravila. Priča je cijelo vrijeme ista, a isto je i napadanje onih koji se prepoznaju kada Crkva poziva na pravednost za sve ljude.
14. rujna 2012.
Prikazujem rezultate 1-10 (od 37)
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4  >  >|