Danas mi je boraviti u tvojoj kući

Pod geslom "Danas mi je boraviti u tvojoj kući", u župi Dominika Savija na Koloniji u Slavonskom Brod od nedjelje 5. do nedjelje 12. studenog održavaju se Franjevačke pučke misije.
Autor: B.Lukačević/Laudato/K.P. Photo: zupasvdominiksavio.hr srijeda, 01. studenog 2017. u 08:48

Bit će to prve velike Pučke misije u toj župi od njezinog osnivanja. Uz svećenike franjevce i bogoslove franjevačke provincije Sv. Ćirila i Metoda voditelj misija je fra Ivan Matić, voditelj "Kuće susret Tabor" u Samoboru.

Misije u nedjelju 5. studenog započinju u 18 sati svečanim misnim slavljem. Kroz sve dane program će se počevši od 8 sati odvijati u župi te će vjernici imati priliku za ispovijed, za osobni razgovor, a predviđeni su susreti s pojedinim skupinama u župi te susreti u područnoj osnovnoj školi.

Svakoga dana od 17 sati je navještaj u crkvi o prigodnim temama; ponedjeljak - poziv i poslanje, utorak - zajedništvo, srijeda - svjedočanstva, četvrtak - euharistije, petak - milosrđe, subota - Blažena Djevica Marija. U 17.30 je prigodna pobožnost, a u 18 sati sveta misa. Poslije misa prigodni susreti sa skupinama vjernika župe, a u četvrtak je klanjanje pred Presvetim.

Misije završavaju u nedjelju 12. studenog misnom slavljem koje će s početkom u 10.30 predvoditi đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić.

 
Da biste komentirali, prijavite se.