Pastoralni pohodi biskupa Košića

Sisački biskup Vlado Košić pastoralno će pohoditi u četvrtak 19. listopada i u nedjelju 22. listopada župe: sv. Katarine u Divuši, Našašća sv. Križa u Zrinu i sv. Filipa i Jakova u Gvozdanskom.
Autor: Mediji Sisačke biskupije/Laudato/K.P. Photo: hu-benedikt.hr srijeda, 18. listopada 2017. u 11:59

Tom prigodom biskup će posjetiti institucije i kapele na području župa, te se susresti sa zajednicama vjernika i župljanima. Pastoralni pohod završava u nedjelju 22. listopada u 11 sati svečanim misnim slavljem u kapeli Sv. Petra i Pavla u Dvoru.
 
Sisački biskup Vlado Košić pastoralno će pohoditi u četvrtak 26. listopada i u nedjelju 29. listopada župu sv. Marije Magdalene u Sunji. Tom prigodom biskup će posjetiti institucije i kapele na području župe, te se susresti sa zajednicama vjernika i župljanima. Pastoralni pohod završava u nedjelju 29. listopada u 11 sati svečanim u župnoj crkvi.
 
Drugo zavjetno hodočašće vjernika Sisačke biskupije u Svetište Majke Milosrđa u Kloštar Ivaniću održat će se u subotu 28. listopada. Hodočašće kao i svečano misno slavlje u 11 sati predvodit će sisački biskup Vlado Košić.

 

Da biste komentirali, prijavite se.