Hrvatsko nadzemlje 'Srcolovkom' zabavili studente

Mladi iz Hrvatskog nadzemlja jučer su organizirali svoj tradicionalni susret pod nazivom 'Srcolov(m)ka – Valentinovo s Nadzemljem'.
Autor: Danijela Jurčević/laudato.hr/D.R. Photo: Hrvatsko Nadzemlje četvrtak, 20. veljače 2020. u 18:20

Godinama već tradicionalna igra Hrvatskog nadzemlja Srcolov(m)ka i ove je godine privukla mnoštvo mladih u veliku dvoranu Nadbiskupskog sjemeništa. Valentinovski susret 'Nadzemljaša' prošao je u znaku ljubavi, ali i s pregrštom humorističnih trenutaka koji su upotpunjeni brojnim filmovima u produkciji upravo mladih članova Hrvatskog nadzemlja.

Susret je započeo pjesmom, a nastavljen je 'Zanimljivostima' o Valentinovu u kojima su nadzemljaši svojim specifičnim stilom donijeli mnogima nepoznate činjenice o Valentinovu. Nakon 'Zanimljivosti' uslijedila je prva 'Srcolovka' u kojoj je muški kandidat Stipe naizmjenice postavljao brojna pitanja trima mladim damama, a da ih pritom ne vidi. Iako su kandidatkinje Anita, Anđela i Josipa prema mišljenju muškog kandidata Stipe izvrsno odgovarale na pitanja, ipak se odlučio za kandidatkinju broj jedan - Anitu. 

Na sličan način odigrala se i druga ljubavna 'Srcolovka' u kojoj je ženska kandidatkinja Iva postavljala nasumična pitanja Petru, Antoniju i Josipu. Muškarci su se trudili te su pokušali ostaviti što je moguće bolji dojam svojim odgovorima. U konačnici Iva je izabrala Petra.

Humoristični susret 'Nadzemljaša' koji je ovaj put nosio predznak romantike i ljubavi upotpunjen je brojnim nagradama u kojima nisu nagrađivani samo kandidati, nego i pojedini s(p)retni posjetitelji.

U nastavku je prikazano još 5 filmova iz 'HN produkcije'. Filmovi: Čedna kapa, Gangster, Tinder u stvarnom životu, Kupid i Ljubav bez granica izmamili su brojne osmjehe posjetitelja u Nadbiskupskom sjemeništu. Specifični i potpuno drugačiji filmovi, uistinu su zabavili brojnu publiku, ali su i dali jednu drugačiju ljubavnu poruku, na zanimljiv, šaljiv i humorističan način.

Na kraju su se članovi Hrvatskog nadzemlja zahvalili 'srcolovcima' i svim posjetiteljima što su uljepšali još jedno, tradicionalno, Valentinovo s nadzemljem. Uz to vrijedi naglasiti da je ova vrijedna ekipa prošli mjesec skupljala novac za jednu peteročlanu obitelj koju je pohodila bolest. Mladi su uz pomoć svih posjetitelja 'nadzemljaških' susreta pomogli obitelji doniravši joj iznos od 5 000 kuna. Kako bi nastavili humanitarno djelovati 'Nadzemljaši' su ovaj mjesec skupljali donacije za tročlanu obitelj.

Za glazbeni ugođaj ljubavnog susreta pobrinuo se vokalno instrumentalni sastav 'Znak mira' s Pujanki, a novim susretom koji će biti 18. ožujka, Hrvatsko nadzemlje će proslaviti jubilarnu desetu godišnjicu postojanja.

 

Da biste komentirali, prijavite se.