[NAJAVA] Zadnji susret nadzemlja

Susret mladih grada Splita održat će se 21.11.2018. u 20.30h u Nadbiskupskom sjemeništu u Splitu. Tema je "Zadnji susret Nadzemlja", a gost predavač je dr. fra Mario Knezović, franjevac iz Posušja.
Autor: Laudato utorak, 20. studenog 2018. u 18:19

Proteklih dana procurila je vijest o najavi zadnjeg susreta Hrvatskog nadzemlja. Vijest koja je mnoge mlade grada Splita i okolice ražalostila nije dugo mogla ostati skrivena, a s obzirom da se pred svaki susret objavi najava događaja na Facebook stranici, ovaj opis iskorišten je za službeno očitovanje članova.

- Nipošto nismo slutili da će ovako brzo doći taj dan. Istini za volju, već početkom prosinca prošle godine postajali smo lagano svjesni da je kraj svakim danom sve bliži. 'Tempusfugit' – odnosno 'vrijeme teče' – kako kaže latinska poslovica. Kao u svemu, tako je došlo i vrijeme za zadnji susret Hrvatskog nadzemlja - kažu mladi.Kažu da u životu nije ništa slučajno pa se tako namjestilo da će susret glazbeno animirati Darovi Duha, zahvaljujući tako na svim darovima koje nam je Bog dosad udijelio po svome Duhu.

Čast predavanja pripala je svećeniku iz reda odakle je Hrvatsko nadzemlje počelo. Naime, 2010. godine članovi splitske FRAMA-e (Franjevačke mladeži) pokrenuli su ove susrete. Sada će kao predavač nastupiti fra Mario Knezović, župnik na Kočerinu, kolumnist i doktor informacijsko-komunikacijskih znanosti i odnosa s javnošću. On će progovoriti o utjecaju i manipulaciji medija.

Facebook događaj susreta možete pronaći ovdje.

 

Da biste komentirali, prijavite se.