Održana promocija albuma 'Čudesni Bog' zadarske kantautorice Tee Vidaić

Na Veliki utorak 16. travnja održana je u prepunoj Koncertnoj dvorani Kneževe palače u Zadru promocija albuma 'Čudesni Bog'.
Autor: Laudato/M.B. Photo: T.V. utorak, 23. travnja 2019. u 11:35
Na radost mnogobrojne publike večer je bila nabijena snažnim emocijama, molitvom i modernom duhovnom glazbom o čemu svjedoče i riječi iz predgovora albuma: 'Stoji križ dok se svijet okreće!'.

U modernim i nježnim akustičnim aranžmanima kantautorica Tea Vidaić svojih nekoliko pjesama s albuma 'Čudesni Bog' izvela je na sceni koncertne dvorane svirajući akustičnu gitaru uz pijanističku pratnju producenta albuma i samostalnog glazbenog umjetnika Antonija Tkaleca iz Varaždina i saksofon jazz glazbenika Ante Valčića iz Zadra.

Glazbena večer je započela s pjesmom 'Trenutak za Krista', a zatim su se nizale pjesme 'Tvoja Riječ', 'Kraljica savjeta', 'Put križa', 'Čudesni Bog'…




Između svakog glazbenog bloka bile su i recitacije odabranih pjesma s albuma 'Čudesni Bog' kao i dvije molitve sv. Terezije Avilske: 'Bog je dosta' i 'Ja sam tvoja' koje je moderirala i izvodila glumica Gabrijela Meštrović Maštruko.

Ugodna predblagdanska atmosfera u interakciji s brojnom publikom nastavila se i na prigodnom druženju nakon koncerta.

 
Da biste komentirali, prijavite se.