Godišnja skupština Udruge OPG-a Hrvatske "Život" u karlovačkom Svetišu

Članovi Udruge obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava Hrvatske "Život" hodočastili su u nedjelju 28. siječnja 2018. godine u Nacionalno svetište svetog Josipa.
Autor: svetijosip.com/Laudato/K.P. Photo: svetijosip.com ponedjeljak, 29. siječnja 2018. u 12:31

Svetu misu slavio je duhovnik Udruge vlč. Đurica Pardon, župnik župe sv. Ladislava kralja u Punitovcima, u zajedništvu s mons. Antunom Senteom, ml., rektorom Svetišta.

U prigodnoj homiliji vlč. Pardon potaknuo je prisutne vjernike na molitvu i zahvalnost Gospodinu na darovanim plodovima prirode i na onima koji su svojim trudom i radom omogućili da ti plodovi dođu do obiteljskog stola.

Nakon svete mise članovi udruge u pastoralnom centru Svetišta održali su godišnju izbornu skupštinu na kojoj su izabrali novo vodstvo. Tom prigodom obratili su im se i mons. Antun Sente i gradonačelnik Karlovca Damir Mandić te im poželjeli uspješno poslovanje i ostvarivanje željenih ciljeva.

Dan prije svetom Josipu hodočastilo je 28 članica Udruge "Žene u domovinskom ratu" iz Bjelovarsko-bilogorske županije i sudjelujući u pobožnosti svetom Josipu i na svetoj misi molile zagovor zaštitnika Hrvatske.


 

Da biste komentirali, prijavite se.