[NAJAVA] Krapinafest u svom 23. izdanju u spomen Čedi Antoliću

Cijeli glazbeni susret održat će se u spomen legendi suvremene duhovne glazbe i prijatelju festivala Krapinafest Čedi Antoliću.
Autor: Ivan Benc/laudato.hr/D.R. Photo: Krapinafest četvrtak, 03. listopada 2019. u 11:51

Festival duhovne glazbe Krapinafest održat će u subotu, 12. listopada 2019. g. u crkvi sv. Katarine Aleksandrijske kod Franjevačkog samostana u Krapini.

Na festivalu koji započinje u 18 sati nastupit će: Antonio Tkalec, Davor Terzić, fra Miroslav Petrac, Matija Antolić i band, Vlatko Vukina, Sara Majsec, Udruga Kirjales, Janja Vukina Fučko, ŽVS Kušlec i Andrija Kos, a prigodno umjetničko djelo tijekom festivala naslikat će akademska slikarica Eva Vukina.

Ulaz na festival je besplatan, a svečano misno slavlje u 17 sati predvodit će p. Ilija Vrdoljak, provincijalni ministar Hrvatske franjevačke provincije svetih Ćirila i Metoda.

Organizatori ovogodišnjeg festivala su Zajednica Bolji svijet i Franjevački samostan Krapina, a pokrovitelji Hrvatska franjevačka provincija sv. Ćirila i Metoda i Grad Krapina.

Glavno medijsko pokroviteljstvo i ove godine preuzima Radio Kaj, a festival medijski kao i do sada prate i Hrvatski katolički radio, Glas Koncila, Radiopostaja Mir Međugorje, Radio Marija, Laudato.tv, Kajscena i Zagorski Radio.

Cijeli glazbeni susret održat će se u spomen legendi suvremene duhovne glazbe i prijatelju festivala Krapinafest Čedi Antoliću.

51.jpg


Da biste komentirali, prijavite se.