[NAJAVA] Nightfever u Sesvetama

Ove godine Svetu Misu predslaviti će dominikanac fr. Ivan Dominik Iličić. Euharistijsko slavlje započeti će u 20 sati u pastoralnom centru.
Autor: svisveti.hr/Laudato/D.T. Photo: svisveti.hr/Laudato četvrtak, 10. listopada 2019. u 09:52
Sedmu godinu zaredom mladi župe Svih Svetih iz Sesveta u petak 18 listopada s početkom u 20 sati organiziraju Nightfever, događaj u kojem će vrata crkve biti otvorena svima koji žele jednu večer provesti s Kristom.

Ove godine Svetu Misu predslaviti će dominikanac fr. Ivan Dominik Iličić. Euharistijsko slavlje započeti će u 20 sati u pastoralnom centru (Trg D. Domjanića 10). Nakon toga uslijedit će klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom koje će biti izloženo kroz cijelu noć. Uz pjesmu zbora "Aeternitas", glazbenu pratnju će upotpuniti Melinda Dumitrescu, violinistica iz Rumunjske.

Svoje svjedočanstvo mladima će iznijeti Blanka Vlašić, poznata hrvatska atletičarka. Kao i svake godine, na raspolaganju će biti i veći broj svećenika kako bi svi koji žele mogli pristupiti sakramentu pomirenja.

Inače, 'Nightfever' je nastao u Njemačkoj 2005. godine nakon Svjetskog dana mladih u Kölnu. Skupina studenata htjela je duhovnim sadržajem pružiti alternativu noćnim izlascima.


      aaaaaaa-(1).jpg

 

Da biste komentirali, prijavite se.