"Hrvatsko nadzemlje" osvježilo Split

Da su mladi kreativni i voljni raditi, pokazuje popularnost projekta „Hrvatsko nadzemlje“ u sklopu Ureda za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije. Naime, mladi okupljeni oko tog projekta, osmišljavaju mjesečne susrete na kojima sudjeluje i do pet stotina mladih. U srijedu je na posljednjem susretu gostovao poznati hrvatski komičar Željko Pervan.
srijeda, 20. lipnja 2012. u 00:00

Da su mladi kreativni i voljni raditi, pokazuje popularnost projekta „Hrvatsko nadzemlje“ u sklopu Ureda za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije. Naime, mladi okupljeni oko tog projekta, osmišljavaju mjesečne susrete na kojima sudjeluje i do pet stotina mladih. U srijedu je na posljednjem susretu  gostovao  poznati hrvatski komičar Željko Pervan koji je održao predavanje na temu: "Mladi između dobra i zla!" u Nadbiskupskom sjemeništu.

To je ujedno bio i jubilarni dvadeseti susret otkada je krenuo taj pastoralni pothvat u korizmi, u ožujku 2010. godine.

„Mladi okupljeni oko projekta 'Hrvatsko nadzemlje' svojim duhom i duhovnošću, kreativnošću i dobrom voljom, svjedoče svoje vjeru te su osvježili život mladih naše nadbiskupije. Mladima su učinili razumljivim kršćanski pogled na život, Boga, Crkvu i zajednicu“, istaknuo je za Laudato.hr povjerenik za mlade don Jenko Bulić.

Jedan od začetnika i sudionika popularnog projekta „Hrvatsko nadzemlje“, oko kojega se okupila ekipa mladih iz Splitsko-makarske nadbiskupije, Marin Periš za Laudato.hr svjedoči o iskustvu kako privući mlade Crkvi. Više doznajte u "Našim susretima".

Izvor: Laudato

Da biste komentirali, prijavite se.
Najčitanije
    [Error loading the WebPart 'najcitanijeRubrikaClanak' of type 'queryrepeater']
    [DbPathProvider.GetFileContent]: Zone 'glazba' not found.