Dođite na dobrotvorni koncert „DA SLUŽIMO ŽIVOTU“ i pomozite u borbi za jedan život

Franjevački svjetovni red organizira dobrotvorni koncert „DA SLUŽIMO ŽIVOTU“ u subotu, 14.10. u Zagrebu na kojem će nastupati poznati izvođači.
Autor: ofs.hr/Laudato/M.P. Photo: ofs.hr subota, 07. listopada 2017. u 20:45

Geslo pod kojim se koncert održava “DA SLUŽIMO ŽIVOTU” preuzeto je iz Molitve za život pape Benedikta XVI., a koncert se organizira za potrebe obitelji Varga iz Vukovara.
 
To je obitelj sa troje dječice; dva dječaka oko desetak godina i curica od tri godine koja je rođena sa pola srca i imala u Njemačkoj već nekoliko operacija. Supruga ne radi, a suprug je u mirovini (ali bez čina, kao branitelj i s malom mirovinom).
 
Koncert će se održati u dvorani franjevačkog samostana Župe Uzvišenja Svetog Križa u Sigetu s početkom u 20:00 sati.
 
- Pred nama su novi izazovi vremena koji nas pozivaju da kao Franjevački svjetovni red damo svoj doprinos prvenstveno našoj franjevačkoj obitelji u Domovini i diljem svijeta, ali i Crkvi u Hrvata te društvu, promičući radost ljubavi i predanost solidarnosti; svjedočeći na svim razinama da je za nas život dar Božji, a obitelj svetište života – piše u pozivu na koncert.
 
Poziv je upućen svima koji žele pjesmom i radošću proslaviti dar života te pomoći u prikupljanju sredstava za obitelj Varga. 
 

Da biste komentirali, prijavite se.