Gospel sastav "The Messengers" u novom izdanju

Vokalni sastav "The Messengers" iz Zagreba ima novu web stranicu, na kojoj su u novome, privlačnom izdanju dostupne sve informacije o sastavu, video isječci i galerija fotografija, a na jednom mjestu možete pratiti i sve novosti vezane uz ovaj hrvatski gospel sastav. Na novoj web stranici otkrijte i ponude "The Messengersa", pogledajte njihov Youtube kanal ili jednostavno provjerite njihov novi vizualni identitet, a za kraj poslušajte pjesmu za ugodan i uspješan dan: "Have A Nice Day".
Autor: Laudato Photo: The Messengers srijeda, 30. srpnja 2014. u 10:44

Novu web stranicu "The Messengersa" pogledajte ovdje.

Sastav "The Messengers", koji je okupio zaljubljenike u duhovnu glazbu i a capella pjevanje, osnovan je 2002. godine u Zagrebu i od tada djeluje pod vodstvom Matije Škvorca u sklopu župe Blažene Djevice Marije Žalosne u naselju Špansko. Uz gospel i negro spiritual glazbu, u posljednje vrijeme repertoaru dodaju i neke jazz pjesme, izvodeći ih i dalje na svoj specifičan i prepoznatljiv način. 

Messengersi, u prijevodu Glasnici, nositelji su radosne vijesti. To poručuju i svojim sloganom „Bringing you the good news“, jer su dobra vijest i dobra atmosfera koju prenose ono što ih prati kroz sve godine pjesme i nastupa.

"Konačno imamo novi izgled web stranice, a time se želimo ozbiljnije približiti sadašnjim i budućim slušateljima. U prikupljanju podataka za novu stranicu angažirali su se svi članovi sastava. Imamo i novi, uočljiviji logo, svježije boje, nove standardizirane vizuale koji čine naš prepoznatljivi stil.", naglasio je voditelj sastava Matija Škvorc. Novu web stranicu je, uz pomoć i angažman cijeloga sastava izradio dramaturg i novinar Igor Weidlich. Voditelj "The Messengersa" Matija Škvorc spomenuo je da nova web stranica nije jedina novost: u pripremi je novo audio i video izdanje na kojem će biti zabilježen rođendanski koncert iz 2011. godine, održan u kazalištu Komedija. 

Sastav bilježi brojne nastupe u hrvatskoj metropoli, ali i diljem Hrvatske te u inozemstvu. Među zapaženije nastupe Messengersa svakako spada nastup na Uskrs festu 2008., a u prosincu 2013. sastav je velikim rasprodanim koncertom u kazalištu Komedija proslavio svoj 11. rođendan.

Gospel sastav The Messengers dobru vijest i glazbu redovito dijeli i u sklopu humanitarnih događanja i koncerata za djecu i sve one kojima je pomoć potrebna.

Messengersi 2011. objavljuju i nosač zvuka s tradicionalnim gospel i negro spiritual pjesmama, pod nazivom „Good News“, u nakladi Laudata.

Danas, gospel sastav The Messengers vrijedno radi na pripremama novih nastupa, a otvoren je za suradnju i angažmane – od cjelovečernjih koncertnih izvedbi, do manjih nastupa u sklopu raznih događanja, ili pak kao poseban i nesvakidašnji glazbeni ukras na vjenčanjima te drugim svečanostima i posebnim prilikama.

Poslušajte pjesmu "Have A Nice Day" izvedenu na rođendanskom koncertu Messengersa 2011. godine. 

 

 

Da biste komentirali, prijavite se.