Grupa RiM za SHKM u Vukovaru: ''Posveti nas u svojoj ljubavi''

Kršćanska rock grupa RiM poklanja Susretu hrvatske katoličke mladeži pjesmu: ''Posveti nas u svojoj ljubavi''
Autor: Laudato/M.P. Photo: Laudato nedjelja, 23. travnja 2017. u 08:16

Ovo je treća autorska pjesma grupe RiM i drugi video spot, a premijerno predstavljanje pjesme i spota na Laudato TV možete pogledati u nedjelju 23. travnja u 21:00 sat.

 
Tekst za pjesmu pisao je vlč. Ivan Lastovčić, a glazbu Ružica i Maja Nedić, glavni vokali u pjesmi.
 
Pjesma je bila kandidat za himnu SHKM-a u Vukovaru koji se održava 29. i 30. travnja, a na natječaju je osvojila drugo mjesto. Grupa je ipak snimila pjesmu i spot jer su željeli doprinijeti susretu na kojem će i nastupiti i to u središtu grada, u popodnevnom programu u nedjelju.
 
Spot odiše mladenačkom vedrinom, poletnošću, radošću i zajedništvom, a snaga kojom odzvanja poklon je i garancija podrške Gradu Heroju i svim mladima koji će se okupiti na susretu.
 
Spot su snimili Andrej Bunić i Ivan Lovrić, a režiju i montažu potpisuje Andrej Bunić.
 
Grupa RiM postoji od 2009. godine. Do sad su proslavljali Gospodina na brojnim koncertima, festivalima, trgovima i u klubovima diljem Hrvatske. Svoju pjesmu opisuju kao zahvalu Bogu za sve talente koje im je dao.
 
Jubilarni Susret hrvatske katoličke mladeži moći ćete pratiti i na Laudato TV. Kao medijski pokrovitelj Laudato TV donosi atmosferu s cijelog programa susreta, kroz javljanja uživo i zanimljive razgovore s organizatorima te sudionicima SHKM-a u Vukovaru, sa svih mjesta održavanja ovog dvodnevnog susreta. Bit će prikazani i video isječci koji progovaraju o spajanju prošlosti i budućnosti te radosnoj sadašnjosti u pomirbi ljubavi i pravde. 

 

Da biste komentirali, prijavite se.