''La Diva'' - Zorica Kondža u Boogaloo-u Zagreb

Zorica Kondža -"La diva"- legenda hrvatske glazbene scene, splitska diva jedinstvenog glasa, zbog kojeg je dobila nadimak ''The Voice“, a koja je nedavno proslavila 30 godina glazbene karijere priprema nam dosad neviđenu rock poslasticu u poznatom zagrebačkom klubu Boogaloo u subotu 26. svibnja s početkom u 21 sat. Gost na zagrebačkom koncertu bit će Tedi Spalato.
Autor: Tina Bukarica/Laudato/M.S. Photo: Bit promocija srijeda, 02. svibnja 2018. u 11:30
Zorica Kondža hrvatska je pjevačica poznata po svojim iznimnim vokalnim sposobnostima i velikom rasponu glasa. Rođena je 25.6.1960. godine. Prije samostalne karijere ostala je zapamćena kao vokal grupe Stijene gdje je mogla izraziti svoju rokersku stranu. Nastupila je i na Dori i raznim drugim festivalima, a tijekom svoje bogate karijere osvojila je velik broj nagrada i priznanja publike i kritike. Zoricu odlikuje glas velikog raspona, za koji neki muzički znalci kažu da je "najbolje sačuvana tajna hrvatske pop glazbe". U njemu se spajaju mediteranski temperament s modernim tokovima poput soula, bluesa i rock and rolla.
 
Na festivalima je redovito osvajala razne nagrade pa se tako izdvajaju brojna prva mjesta po odluci stručnog žirija, ali i publike. Njezin glas prepoznat je i izvan granice Hrvatske. U Dresdenu je u Njemačkoj 1984. godine osvojila prvu nagradu stručnog žirija, a istu tu nagradu dobila je i u Pragu u Češkoj sljedeće godine. Nakon svega što je dala hrvatskoj glazbi, 2015. godine dobila je Status Hrvatske glazbene unije za izniman doprinos hrvatskoj glazbi, što je zasigurno bila najveća potvrda njenog glazbenog statusa i vrijednosti. Danas ima kultni status dive pa je pod imenom La diva i ostala zapamćena među glazbenim krugovima.
 
Uživajte u koncertu i rock poslastici "La Dive " Zorice Kondže i gosta Tedi Spalata uz predivne vokale i bezvremenske hitove kao što su: "Zar je voljeti grijeh", "Ima jedan svijet", "Pokora", "Vrijeme ljubavi", "Ti si moj san" i mnoge druge 26. svibnja u zagrebačkom klubu Boogaloo s početkom u 21h.
 
Ulaznice za koncert dostupne su putem sustava ticketshop:
Prvih 100 ulaznica - 80kn
Pretprodaja - 100kn, na dan koncerta - 130kn
VIP 160kn

Da biste komentirali, prijavite se.