Nadbiskupijski zbor mladih - Progledaj srcem 2015.

Laudato televizija predstavlja izvođače koji će nastupiti na koncertu popularne duhovne glazbe „Progledaj srcem“ 26. studenog 2015. u Domu sportova u Zagrebu. Jedni od njih su i Nadbiskupijski zbor mladih, a njihov poziv na koncert pogledajte u najavnom videu.
Autor: Laudato/M.R. Photo: youtube.com četvrtak, 05. studenog 2015. u 20:58

Zbor mladih Zagrebačke nadbiskupije (NZM) osnovan je u kolovozu 2008. godine uslijed sve učestalijih susreta, molitava i misa s mladima na nadbiskupijskoj razini. Uvidjelo se da bi bilo dobro mlade vjernike, koji već pjevaju u svojim župnim zajednicama, angažirati da pjevaju i na nadbiskupijskim susretima mladih.

Do sada je NZM već više puta pjevao na različitim susretima mladih sa zagrebačkim nadbiskupom kardinalom Josipom Bozanićem, zatim na godišnjim hodočašćima mladih u Mariji Bistrici, klanjanjima za mlade u zagrebačkoj prvostolnici; također animirao je i svete mise na događajima poput Holywina, a rado gostuje i u župama Zagrebačke nadbiskupije. 

Veliki izazov bio je priprema zbora za molitveno bdijenje mladih s papom Benediktom XVI. na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića, gdje je u lipnju 2011. godine NZM animirao pjevanje na pretprogramu i samom slavlju.

Pogledajte najavu Nadbiskupijskog zbora mladih za koncert „Progledaj srcem“! 

Da biste komentirali, prijavite se.