Objavljen natječaj za ''Papa fest'' 2018.

Pravo sudjelovanja na ''Papa festu'' imaju svi crkveni vokalno-instrumentalni sastavi i samostalni izvođači koji se do 1. lipnja 2018. prijave organizatoru festivala.
Autor: Sanja Štrk/Laudato/D.T. Photo: smn.hr subota, 27. siječnja 2018. u 19:01

Dvadeseti ''Papa fest'', festival duhovih šansona, održat će se 2. rujna 2018. godine, ispred crkve Gospe od Otoka u Solinu u 20 sati. Natječaj za ovogodišnji ''Papa fest'' otvoren je od 1. veljače do 1. lipnja  2018. godine. Rezultate natječaja biti će objavljen na Facebook stranici PAPA FEST- festival duhovnih šansona 3. lipnja 2018. godine.

''Papa fest'' je glazbeni je susret crkvenih vokalno-instrumentalnih sastava koji je osnovan kao tradicionalni spomen na pohod Svetoga Oca Ivana Pavla II. Hrvatskoj i na njegov nezaboravni susret s hrvatskom katoličkom mladeži u Solinu 4. listopada 1998. godine. Festival se održava već osamnaest godina i nije natjecateljskoga karaktera.

Pravo sudjelovanja na ''Papa festu'' imaju svi crkveni vokalno-instrumentalni sastavi i samostalni izvođači koji se do 1. lipnja 2018. prijave organizatoru festivala. Više informacija o prijavi možete saznati na ovoj poveznici.

Sastav sudjeluje na ''Papa festu'' s jednom autorskom skladbom koja ne smije biti već objavljena niti javno izvođena te mora biti vezan uz logo: ''Totus tuus''. Skladba mora imati kršćanski karakter i ne smije trajati više od četiri minute.

Pjesma koju Stručni festivalski odbor odobri za izvođenje treba biti studijski snimljena i predana organizatoru najkasnije do 30. srpnja 2018. godine. u tri verzije: 1. cjelovita izvedba (glazba, solisti i prateći vokali); 2. instrumentalna izvedba s pratećim vokalima; 3. instrumentalna izvedba.

Prijave koje ne budu ispunjavale navedene uvjete neće biti razmatrane od Stručnoga festivalskog odbora. Redoslijed izvođenja na ''Papa festu'' određuje Stručni festivalski odbor.

 
Da biste komentirali, prijavite se.