Otvoren natječaj za 14. "Papa fest"- Solin

Natječaj za „Papa fest – Solin“ otvoren je od 1. veljače do 29. travnja 2012. Četrnaesti „Papa fest“ održat će se 7. listopada 2012. godine u 19 sati u športskoj dvorani u Solinu na Bilankuši. „Papa-fest“ je glazbeni susret crkvenih vokalno-instrumentalnih sastava koji je osnovan kao tradicionalni spomen na pohod Sv. Oca Ivana Pavla II. Hrvatskoj i na njegov nezaboravni susret s hrvatskom katoličkom mladeži u Solinu 4. listopada 1998. godine.
četvrtak, 02. veljače 2012. u 00:00

Natječaj za „Papa fest – Solin“ otvoren je od 1. veljače do 29. travnja 2012. Četrnaesti „Papa fest“ održat će se 7. listopada 2012. godine u 19 sati u športskoj dvorani u Solinu na Bilankuši.

„Papa-fest“ je glazbeni susret crkvenih vokalno-instrumentalnih sastava koji je osnovan kao tradicionalni spomen na pohod Sv. Oca Ivana Pavla II. Hrvatskoj i na njegov nezaboravni susret s hrvatskom katoličkom mladeži u Solinu 4. listopada 1998. godine. Festival se održava već trinaest godina i nije natjecateljskoga karaktera.

Pravo sudjelovanja na „Papa festu“ imaju svi crkveni vokalno-instrumentalni sastavi i samostalni izvođači koji se do 29. travnja 2012.  prijave organizatoru festivala na adresu: Župa Gospe od Otoka, don Vinko Sanader, Gospin otok 1, 21210 Solin; tel. 021/210-646.

Sastav sudjeluje na „Papa festu“ s jednom autorskom skladbom koja ne smije biti već objavljena niti javno izvođena. Skladba mora imati kršćanski karakter i ne smije trajati više od četiri minute.

Kod prijave svaka grupa treba priložiti dvije kopije notnog zapisa osnovne melodijske linije pjesme s potpisanim tekstom i napisanim akordima, tekst pjesme u dvije kopije, trebaju biti uredno potpisani autori glazbe, teksta i aranžmana. Također, treba priložiti oglednu demo snimku pjesme na nosaču zvuka te kraću biografiju sastava ili samostalnog izvođača sa svim potrebnim podacima (gdje redovito pjeva, koliko godina nastupa, nastupi izvan župe, s kojim instrumentima izvodi odabranu pjesmu za "Papa fest" te koliko solista i pratećih vokala pjeva odabranu pjesmu, te adresu i kontakt tel./mob. odgovorne osobe).

Izvor: Papa fest

Da biste komentirali, prijavite se.
Najčitanije
    [Error loading the WebPart 'najcitanijeRubrikaClanak' of type 'queryrepeater']
    [DbPathProvider.GetFileContent]: Zone 'glazba' not found.