Rođendanski koncert grupe Emanuel

Grupa Emanuel koncertom koji će se održati u nedjelju, 19. veljače 2012., u sportskoj dvorani srednjoškolskog centra u Velikoj Gorici, s početkom u 20 sati, proslavlja deset godina pjevanja Bogu i o Bogu. Sastav već deset godina svake nedjelje i svakim crvenim danom u crkvenom kalendaru animira misno slavlje u župnoj crkvi. Pored toga, održali su mnoštvo koncerata širom Hrvatske i dijaspore pronoseći svoju vjeru pjesmom.
nedjelja, 19. veljače 2012. u 00:00

Grupa Emanuel koncertom koji će se održati u nedjelju, 19. veljače 2012., u sportskoj dvorani srednjoškolskog centra u Velikoj Gorici, s početkom u 20 sati, proslavlja deset godina pjevanja Bogu i o Bogu.

Emanuel je 2001. godine pokrenuo Dražen Pavin uz suradnju i blagoslov župnika Josipa Rožmana iz velikogoričke župe bl. Alojzija Stepinca. Sastav već deset godina svake nedjelje i svakim crvenim danom u crkvenom kalendaru animira misno slavlje u župnoj crkvi. Pored toga, održali su mnoštvo koncerata širom Hrvatske i dijaspore pronoseći svoju vjeru pjesmom.

Nekoliko puta su se pojavljivali na Uskrs festu na kojem su 2009. godine osvojili prvo mjesto sa skladbom "Najbolji prijatelj". Objavili su tri albuma od kojih su posebice ponosni na zadnje objavljeni live album  "Najveći dar" koji će i činiti kostur repertoara rođendanskog koncerta. Sadržajan, bogat i zanimljiv program, te vrhunska produkcija zasigurno su garancija za dobru rođendansku proslavu.

Izvor: Laudato/Emanuel

Da biste komentirali, prijavite se.