Tea Vidaić objavila autorski album duhovne glazbe 'Čudesni Bog'

Dugo iščekivani prvi samostalni autorski album moderne duhovne glazbe „Čudesni Bog“ zadarske kantautorice Tee Vidaić konačno je ugledao svjetlo dana i službeno je objavljen 8. ožujka 2019. godine.
Autor: Laudato/K.P. četvrtak, 14. ožujka 2019. u 09:07

Ovaj album krije snažne kršćanske poruke u sebi, a na slušateljima je da ih postepeno razotkriju.

Album "Čudesni Bog" sadržava deset skladbi. Snimljen je u visokoj produkciji u Sky Road Music studiju u Varaždinu koje je producirao u sjajnim aranžmanima samostalni glazbeni umjetnik Antonio Tkalec iz Varaždina. Za dizajn i grafičko oblikovanje zaslužna je sestra Ružica Dodig. Prateće vokale na albumu otpjevali su Antonio Tkalec, Agneza Levanić i Anita Nježić. Posebnost albuma je i gostovanje violinista Martina Pokosa koji je svojom posebnom muzikalnošću na violini oplemenio ovaj album. Sve tekstove i glazbu na ovom albumu potpisuje kantautorica Tea Vidaić, a fotografije je izradio gospodin Ljubo Lakić iz Kanade. Nadahnuti predgovor albuma napisao je don Zvonimir Mikulić povjerenik za mlade Zadarske nadbiskupije. Urednica izdanja albuma je Agneza Levanić.

Pokrovitelji i sponzori bez čije pomoći ne bi bilo moguće snimiti i izdati album "Čudesni Bog" su Grad Zadar, Zadarska županija, Zadarska nadbiskupija, Pomorska škola Zadar, Župa sv. Nikole biskupa iz Crnoga i konoba Kamen.

Izdavač albuma je izdavačka kuća Acordis iz Varaždina, a s veseljem najavljujemo i to da će se 16. travnja 2019. u Zadru održati i promocija albuma "Čudesni Bog" u Koncertnoj dvorani braće Bersa s početkom programa u 20:00h. Na promociji albuma svi posjetitelji i gosti koji to žele moći će nabaviti album po promotivnoj cijeni.

 

Da biste komentirali, prijavite se.