Ulaznice u prodaji za koncert Progledaj srcem

Nabavite svoju ulaznicu na vrijeme: dostupne early-bird tickets!
Autor: Laudato/V.C.V. Photo: Laudato srijeda, 06. studenog 2019. u 11:48
Ulaznice za najveći duhovno-glazbeni spektakl u Hrvatskoj 'Progledaj srcem' su u prodaji! Šesti, već tradicionalni, koncert podrške Laudato televiziji zakazan je za 10.10.2020. godine u dvorani Arena Zagreb.

Ovogodišnje jubilarno peto izdanje ispunilo je najveću zagrebačku dvoranu s 18 tisuća posjetitelja i proglašeno je jednim od najvećih koncertnih i društvenih događaja godine. Interes posjetitelja i onih koji nisu uspjeli nabaviti karte otada ne jenjava. Zainteresirani za idući koncert 'Progledaj srcem' sada mogu na vrijeme osigurati svoje mjesto.

Ulaznice su puštene u prodaju i mogu se nabaviti u sustavu Eventima. Više na eventim.hr.
Laudato TV i Arena Zagreb potpisali ugovor za 'Progledaj srcem'

Laudato televizija i Arena Zagreb potpisali su 23. listopada ugovor kojim se definira održavanje duhovno-glazbenog koncerta 'Progledaj srcem' 2020. godine. Šesti, sada već tradicionalni, koncert održat će se 10.10.2020. godine!

Ovogodišnji 'Progledaj srcem' ispunio je Arenu Zagreb s 18 tisuća posjetitelja i postao jedan od najznačajnijih koncertnih i društvenih događaja godine. Otada zainteresirani s nestrpljenjem očekuju datum novog koncerta.

Rezervirajte datum!
 


Da biste komentirali, prijavite se.