[VIDEO] Grupa Kristina najavljuje svoj drugi nosač zvuka

Spotom za pjesmu ‘’Nada’’, grupa Kristina najavljuje skorašnji izlazak istoimenog studijskog albuma.
Autor: Laudato/M.P. Photo: youtube/screenshot nedjelja, 27. kolovoza 2017. u 19:44

Tekst i glazbu pjesme napisali su dugogodišnji članovi zbora London Community Gospel Choir, bračni par Stephanie i Ayodele Oyerinde. Prijevod pjesme napisala je Rahela Grozdanov, vokal grupe.

Scenarij i režiju potpisuje Svjetlana Brezo, sarajevska umjetnica te autorica nekoliko kratkih filmova, a montažu Ivan Špoljarić iz Rijeke.Albumu je jedini i najvažniji cilj dati slavu našem Ocu nebeskom koji je naša nada, naša ljubav i naše sve, stoji u najavi.
 
Pjesma je pomalo drugačija od ostalih pjesama albuma i govori o trenutku života kada čovjek dođe ‘’pred zid’’, kada mu se sruše snovi, traži izlaz ali ga ne nalazi i osjeća da neće uspjeti nastaviti dalje.
 
Iz grupe Kristina poručuju kako je punina života i jedini pravi izlaz iz bolnih i razarajućih situacija obraćenje Bogu koji je izvor života, radosti, mira i snage, da iz ruševina krenemo dalje, a Duh Sveti onaj koji nas vodi u novi dan i daje snagu koju sami nemamo.

Iako se gledateljima spota može učiniti da pjesma govori o ljubavi muškarca i žene, ovo je priča u kojoj čovjek traži Boga iz dubine svog bića, a Isus (Bog) je onaj koji dolazi po nas, svoju mladenku, svoju Crkvu.

Spot će uskoro dobiti i verziju sa znakovnim jezikom kako bi poruku nade mogle doživjeti osobe koje ne mogu čuti.
 

Da biste komentirali, prijavite se.