Veliki humanitarni koncert popularne duhovne glazbe

Ulaznice se mogu kupiti u Turističkoj zajednici grada Samobora i na dan koncerta u Sportskoj dvorani Samobor po cijeni od 30 kuna.
Autor: Laudato/D.T. četvrtak, 28. rujna 2017. u 11:23
Veliki humanitarni koncert popularne duhovne glazbe "NEKA SE ČUJE DO NEBA GLAS" ove je godine u znaku obilježavanja 20 GODINA KUĆE SUSRETA TABOR. Održava se pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, u nedjelju, 1. listopada 2017. u Sportskoj dvorani u Samoboru, 6. je po redu i ponovno humanitarni jer će dio prihoda od ulaznica Udruga U Duhu S Kristom, kao organizator koncerta, ponovno donirati jednoj višečlanoj obitelji s područja grada Samobora.
 


Ovogodišnji izvođači su: Nina Badrić, Ivana Husar Mlinac, Marija Husar Rimac, Alan Hržica, grupa Emanuel, Davor i Vesna Terzić, fra Ivan Matić, Luka Balvan, Božja Pobjeda, Balans Code i Duhovni orkestar Samobor. Suorganizator koncertnog programa je Kuća Susreta Tabor.
 
Ulaznice po cijeni od 30 kuna mogu se nabaviti u Turističkoj zajednici grada Samobora, nakon nedjeljnih svetih misa u župama samoborskog i svetonedeljskog kraja i na dan koncerta na ulazu u dvoranu.
 

Da biste komentirali, prijavite se.