Čudesa: Sv. Dizma - subota 21:15

"Čudesa" vam donose istinite priče o čudesima koja su se dogodila po molitvama svecima i njihovom zagovoru!
Autor: Laudato/K.P. Photo: Laudato četvrtak, 09. studenog 2017. u 13:57

NIKAD NIJE KASNO - OBRAĆENJE KRIMINALCA: Napeta priča o milosrđu i opraštanju u najtežim okolnostima

Opraštanje je kao blaga kiša koja silazi s Neba na Zemlju, ono je dvostruki blagoslov : blagoslivlja onog koji ga daje i onog koji ga prima.

Doktoricu Carmen posjećuju dvoje istraživača iz Kongregacije za kauze svetih kako bi saznali više o slučaju jednog od njezinih pacijenata, čovjeka nepoznatog identiteta poznatog samo kao "Pacijent 825" koji se, unatoč medicinskim prognozama probudio iz vegetativnog stanja te pobjegao iz bolnice. Policija saznaje da je ta osoba traženi kriminalac, no ta informacija dolazi prekasno, nakon što je "Pacijent 825" već pobjegao. U isto vrijeme, istraga otmice maloljetnika privlači pozornost medija. Roditelji se u svojoj službenoj izjavi za medije obraćaju otmičaru i mole u  ime ljubavi Božje da im se vrati njihov sin te predaju ovaj slučaj zagovoru svetog Dizme, obraćenog lopova i razbojnika. Svećenici nastavljaju tražiti nepoznatog pacijenta, te dolaze do njegovog brata, koji je također kriminalac. Kako obje istrage paralelno napreduju, ove dvije priče spajaju se u nevjerojatno svjedočanstvo koje pokazuje da se čudesa događaju na neočekivane načine i da nikada nije kasno.
 


Nove epizode serije Čudesa gledajte svake subote u 21:15, a reprize možete pogledati nedjeljom u 15:00 sati, srijedom u 21:15 i četvrtkom u 19:00 sati.

Serija je pod pokroviteljstvom TRCZ automobili d.o.o.

 

Da biste komentirali, prijavite se.