[FOTO] Tandem Antonio i Dario stigli u Nacionalno svetište sv. Josipa

Od Majke Božje Bistričke do svetog Josipa!
Autor: Laudato/K.P. Photo: Laudato nedjelja, 21. srpnja 2019. u 18:10
Dario Bezik i Antonio Čiš stigli su u Nacionalno svetište svetog Josipa u Karlovcu, iduću stanicu njihovog puta dugog 1100km -  'Tandemom do Međugorja 1100 – Dario Ja vjerujem – Toni Ja gledam'.

Od Nacionalnog svetišta Majke Božje Bistričke, kroz Oroslavlje, Zaprešić, Rakitje, Pisarovinu i Kerestinec stigli su u Karlovac, odakle su nam se javili. 

- Na samom putu prema Karlovcu malo smo izgubili kompas,  ali Gospa se za nas pobrinula na poseban način.  Stavila nam je na put oca i sina koji su 'kao slučajno'  biciklirali prema Rakitju. Poveli su nas i pokazali nam put.  Savu smo biciklom prešli na splavi, bilo je to jedno zanimljivo iskustvo. Naravno, cijelim putem svjedočili smo našega Gospodina Isusa Krista – govore Antonio i Dario.

U Nacionalnom svetištu svetog Josipa dočekali su ih mladi iz Križarske organizacije s kojima su se podružili i prepričali dojmove s puta.

- Današnji dan smo trebali započeti rutom Karlovac - Delnice, al s obzirom na umor, danas ćemo ostati u gradu na četiri rijeke kako bi skupili malo snage.  Sutra u pola 4 ujutro krećemo put Delnica, i ako bude snage nastavit ćemo odmah do Trsata – rekli su za Laudato.

Dečki mole dobre ljude, ako netko može da im ponudi smještaj ovu noć u Karlovcu. Kontakt na koji se možete javiti je: 098 515 613Da biste komentirali, prijavite se.