Glavni urednik Hrvatske katoličke mreže u studiju Laudato TV

Najavio je kako će krovna medijska kuća Hrvatske biskupske konferencije rado surađivati s drugim katoličkim medijima, tako i s Laudato TV.
Autor: Laudato/M.P. Photo: Laudato petak, 09. veljače 2018. u 17:25

Glavni urednik Hrvatske katoličke mreže (HKM) Siniša Kovačić susreo se s glavnom urednicom Laudato televizije (LTV) Ksenijom Abramović, u prostorima LTV-a, u petak 9. veljače. Najavio je kako će krovna medijska kuća Hrvatske biskupske konferencije rado surađivati s drugim katoličkim medijima, tako i s Laudato TV.

U sastavu HKM-a su ustanove HBK: Hrvatski katolički radio, Informativna katolička agencija, a s vremenom će se razviti i novi mediji.

- Cilj je da postanemo vidljiviji kao katolički medij, prije svega među vjernicima katolicima, a onda i u široj javnosti – istaknuo je Siniša Kovačić.

Na pitanje hoće li i na koji način HKM ostvarivati suradnju s drugim katolički medijima koji nisu dio HKM-a, pa tako i s LTV-om, rekao je:

- Vrlo rado! U eri smo interneta, 21. stoljeća, kada se sve umrežilo. Logičnim se nameće i cilj da se svi katolički mediji umreže, ali mislim da je ovdje važno naglasiti kako trebamo umrežiti sve naše vjernike, župe i biskupije – rekao je glavni urednik Hrvatske katoličke mreže.

Gospođa Abramović raduje se suradnji LTV-a i HKM-a.
 
- Mi na Laudato TV-u  redovito surađujemo, kako sa svjetskim tako i s domaćim katoličkim medijskim kućama, i uvijek nam je bio cilj povezivanje i dobra suradnja. Zajedno smo jači - istaknula je glavna urednica LTV-a.Da biste komentirali, prijavite se.